Seinätelineen asennus

Television asennus seinälle on helppoa!

Jeesit asentaa televisiosi turvallisesti ja tyylikkäästi myös seinälle! Kauttamme saat kaikenlaiset seinä- ja lattiatelineet erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Television seinäasennus on helppo tapa vapauttaa tilaa tv-tasolta tai toteuttaa sisustusratkaisuja keittiöön ja lastenhuoneeseen. Tarvittaessa niputamme tai kourutamme johdot ja opastamme oikeisiin, tyylikkäisiin ratkaisuihin.

Seinäasennukset turvallisesti ja tyylikkäästi

Jeesit hankkii kaikki tv:n seinäasennukseen vaadittavat tarvikkeet puolestasi tai halutessasi voit asioida omassa tutussa rautakaupassa tai kodintekniikkaliikkeessä ja hankkia ne itse. Autamme sinua mielellämme telineen valinnassa ja opastaa sinua oikeiden tarvikkeiden hankinnassa. Meiltä kannattaakin kysellä vinkkejä ja käytännön kokemuksia jo ennen telineen hankkimista, sillä osa markkinoilla olevista telineistä on todella epäkäytännöllisiä asentaa ja käyttää, joten meidän kokemuksemme auttaa sinua välttämään seinäasennuksen pahimmat sudenkuopat. Ota meihin yhteyttä jo tänään ja kysy lisää!

Minkälaiselle seinälle television voi asentaa?

Meiltä kysytään usein, minkälaiselle seinälle television voi asentaa ja mitä telkkarin asentaminen seinälle vaatii? Television voi puuseinän ja betoniseinän lisäksi useimmiten asentaa myös gyproc- eli kipsilevyseinälle. Kipsilevyseinällä käytetään kipsilevyyn sopivia kiinnikkeitä ja hyödynnetään koolausta, eli seinän tukirankaa tarpeen mukaan. Osa telineistä tarvitsee ankkuroinnin, osa telineistä voidaan asentaa kipsilevyyn sopivilla propuilla. Asennustoiminnallemme on IF-vastuuvakuutus ja suoritamme asennuksen seinälle vain, jos se on täysin turvallista.  Meillä on asennuskokemusta aina mökkitelevisioista yli 75-tuumaisiin 4K -televisioihin! Muista, että myös seinäasennuksesta saat kotitalousvähennyksen.

Yli 55″ televisioiden turvallinen seinäasennus tarvitsee asentajalle apumiehen, useimmiten sinun apusi riittää hienosti. Ilmoitathan asennusta tilatessasi, mikäli myös apukädet tarvitaan meiltä.

Seinäasennuksen hinnasto:

TV asennus seinälle alle 55″ 79,00 (+ teline)
TV asennus seinälle 55-65″ 99,00 (+ teline)
TV asennus seinälle yli 65″ 129,00 (+teline)

+ 0,50 € / km Tampereella ja lähikunnissa.

Mikäli seinäasennuksen yhteydessä halutaan teettää muita lisä- tai muutostöitä, kuten johtojen upotusta seinään, lisälaitteiden kytkentöjä tms. niin veloitamme ne edullisesti aikalaskutuksena 49€ / 30min, katso hinnastomme. 

Esimerkkejä meidän suosituimpien telineidemme hinnoista:

Suora ja erittäin litteä teline max. 40 kg televisiolle 30,00
Kallistuva tilt-tyyppinen teline jopa 75 kg televisiolle 59,00

Saat kauttamme kiinteät tai liikkuvat televisio- ja AV-telineet esimerkiksi kouluihin, yhteisöihin ja laitoksiin toimitettuna tai asennettuna!

Soita ja kysy tarjous!

 

Jätä yhteydenottopyynto

13 + 7 =

WhatsApp chat