Jeesit tunnetaan edullisesta hinnasta ja hyvästä palvelusta

Me palvelemme sinua kaikissa kodintekniikkaan ja tietotekniikkaan liittyvissä asioissa kotonasi. Tutustu tarkemmin alla olevien linkkien kautta:

TV-, AV- ja digilaitteiden asennustyöt

Tietotekniikan asennuspalvelut

Jeesit auttaa sinua kaikessa kodintekniikkaan liittyvässä! Me toimimme aina henkilökohtaisesti kanssasi ja palvelumme suunnitellaan juuri sinun tarpeidesi mukaan. Meillä on edullinen perushinnoittelu, eikä siihen lisätä piilokuluja. Televisioiden ja digiboksien asennukset sekä tietoteknisten perusongelmien kanssa painiminen maksaa useimmissa korkeintaan 49€ / alkava 30 minuuttia. Laajemmat ja haasteellisemmat kokonaisuudet pystymme tarjoamaan vielä sopivaan pakettihintaan. Yritys- ja yhteisöasiakas – pyydä asennustarjous!

 

Jeesitiltä onnistuu kodin viihde-elektroniikan asennus- ja ylläpitotyöt sekä käytön opastus ja tukipalvelut edulliseen JeesHintaan. Katso laajempi palveluhinnastomme

Kaikki Jeesit -hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.  Asiakkaan luona tehtävät tietokoneiden ja TV/Digi-laitteiden asennus- ja opastustyöt oikeuttavat kotitalousvähennykseen.

Jätä yhteydenottopyynto

15 + 14 =

WhatsApp chat