Jeesit auttaa kodintekniikan kanssa

Jeesit on asennuspalvelu kotonasi. Kun kodintekniikka temppuilee, niin me autamme! Me Jeesitillä asennamme nopeasti Tampereella ja lähikunnissa taulutelevisiosi, digiboksisi, tietokoneesi, tulostimesi, tablettisi, puhelimesi, nettiyhteytesi sekä tietenkin kaikki muut kodin atk-, tv- ja digilaitteet. Olemme kokonaisvaltainen ICT-tukipalvelu. Toimitamme asennettavat tuotteet tarvittaessa kotiin kuljetettuna ja asennettuna ”avaimet käteen” -periaatteella. Elisa Viihde  ja Telia TV -palvelut, DNA TV, Elmon eli Tampereen Puhelimen kaapelilaitteet sekä niiden asennukset ovat meille tuttuja ja meiltä onnistuu myös televisioiden seinäasennukset. Saat meiltä aina henkilökohtaista ja osaavaa opastusta sopivaan hintaan!

Asentajamme tulee auttamaan sinua kotiisi

Olemme henkilökohtainen asennusapu, tuomme palvelun aina sinun luoksesi! JeeJeesMies Mika Vaskelainensit asentaa ja ylläpitää kaikki kodin digitaaliset ja tekniset laitteet. On kyseessä sitten tietokone tai pölynimuri, me asennamme uudet laitteesi käyttövalmiiksi sekä halutessanne viemme vanhat laitteet kierrätykseen. Avustamme sinua tarvittaessa uusien laitteiden hankinnassa ja käytössä. Olet sitten seniori, juniori tai jotakin siltä väliltä, me jaksamme opastaa sinua laitteittesi kanssa kärsivällisesti, kiireettömästi ja ystävällisesti. Autamme myös PK-yrityksiä nettisivuihin, monikanavaiseen kaupankäyntiin, sähköiseen markkinointiin ja sivustoanalytiikkaan liittyvissä asioissa. Kysy palveluistamme lisää asiakaspalvelustamme!

Asennus- ja ylläpitopalveluiden lisäksi saat kauttamme saat myös kodin tietotekniikkatuotteet ja ohjelmistot sopuhintaan. Olemme muun muassa F-Secure, Acer, Lenovo ja Adobe -partneriyritys. Meiltä löytyy myös huippulaadukkaat Kingston -muistikortit ja -tikut sekä SSD-levyt taatusti edulliseen JeesHintaan! Kysy sinulle räätälöity päivän tarjous puhelimitse, chatissa, sähköpostilla tai Facebookissa.

Jeesit pelaa reilua peliä – meillä maksat vain siitä mitä saat!

Me emme veloita asiakkailtamme erityisiä asentajakäynti- tai kiireveloituksia, meillä ei ole kalliita palvelunumeroita emmekä rahasta omituisista tietokoneen vuosihuolloista tai vastaavista ylimääräisistä erikoispalveluista. Meillä hinnoittelu on läpinäkyvää ja tiedät aina mistä maksat. Emme myöskään harrasta maksullista etätukea, koska mielestämme palvelu on parasta paikan päällä! Kun tarvitset ATK -tukea tai televisioapua, tervetuloa Jeesit-asiakkaaksi! Seuraa meitä myös Facebookissa nähdäksesi uusimmat tarjouksemme ja kuumimmat uutiset!

Kotonasi tapahtuvista asennus- ja opastustöistä saat myös -50% kotitalousvähennyksen. Tartu heti tilaisuuteen!

Jätä yhteydenottopyynto

1 + 11 =

WhatsApp chat