Uuden yrityksen nettisivut

Meiltä saat uuden yrityksen internetsivut avaimet käteen ratkaisuna. Voimme tehdä puolestasi myös kaiken sisällöntuotannon sekä muun yrityksesi IT konsultoinnin aina laitehankintoja myöden.

Saat meiltä monipuoliset tuki- ja ylläpitopalvelut tutulla tinkimättömällä laadulla. Ymmärrämme hyvin, että uuden yrityksen ja projektin budjetti on usein rajallinen, joten löydämme sinulle varmasti kustannustehokkaat ratkaisut.

Uusi yrittäjä tarvitsee usein myös internetsivujen lisäksi myös sosiaalisen median palvelut, sähköpostipalvelut, pilvipalvelut, tietoturva- ja ohjelmistopalvelut, laskutuspalvelut, tulostuspalvelut ja sekä itse laitteet. Me autamme sinua tämän kokonaisuuden hallinassa ja huomioimme tarpeenne myös nykypäivän mobiilissa maailmassa. 

Yrittäjän elämä on melkoisen paljon helpompaa silloin, kun tietää, että yrityksen näkyvyys digitaalisilla markkinoilla on hoidossa ja laitteet toimivat mahdollisimman saumattomasti yhteen.

Ennen kuin teet päätöstä yrityksesi IT-kumppanista, kysy meiltä tarjous ja ylläty (positiivisesti)!

Meillä on kokemusta lukuisten uusien yritysten IT-toimintojen ja verkkosivujen toteutuksesta. Nettisivujen toteutuksen yhteydessä hoidamme myös hakukoneoptimoinnin kuntoon, SSL-salaukset sivustolle ja halutessanne pidämme nettisivujenne päivityksistä ja muutoksista ja Google hakukoneen ranking -tuloksista huolen kiinteällä kuukausittaisella ylläpitokustannuksella.  Rakennamme myös tarvittaessa yrityksenne Google Ads (+SoMet) mainoskampanjat sekä analytiikat

Paljonko maksaa yrityksen nettisivut?

Uusien nettisivujen hinta riippuu paljon eri tekijöistä. Yhdestä kolmeen sivua sisältävät käyntikorttisivut itse toimittamillasi teksteillä ja kuvilla maksavat muutamia satasia, lisäksi tulee kustannukset domainin eli .fi .com .net tms. verkkotunnuksen rekisteröinnistä sekä nettisivujen webhotelli- ja sähköpostipalvelusta. 

Mikäli verkkosivuille tulee paljon alasivuja,  rakennetaan verkkokauppaa, integroidaan erilaisia sosiaalisen median tilejä, lomakkeita, liidigeneraattoreita, uutiskirjeitä, ajanvarauspalveluita, hinnat luonnollisesti nousevat projektiin käytettyjen resurssien mukaan. Olemme silti kustannustehokas ja edullinen digitoimisto.

 

Kuinka näitä uusia juttuja käytetään?

No, mehän tietenkin opastamme ja ohjaamme. Voit myös keskittyä oman liiketoimintasi ydinosaamiseen ja me antaa meidän hoitaa nämä uudet jutut aina kiireestä kantapäähän. Tärkeintä on, että tuotamme yrityksesi investoinnille lisäarvoa ja mahdollistamme sujuvan liiketoiminnan.

Tyytyväisiä täyden palvelun asiakkaitamme

Asiakkaamme tulevat eri aloilta ja eri liikevaihtoluokista, joten osaamme kartoittaa hintaa sinun tarpeesi omien kokemustemme kautta. Ota yhteyttä!

Urtava Oy | www.urtava.fi

Kasaaja kokoamis- ja asennuspalvelu | Kasaaja.fi

Mainossivusto | www.ponnahtamo.fi

Pyöräsuomi Oy | www.pyorasuomi.fi

Pakomatkat | www.pakomatkat.fi

Bitonic Systems Oy | www.bitonic.fi

Aika Kauneudelle | www.aikakauneudelle.fi

 

 

Kotisivut

Jokaisella uudella yrityksellä pitää olla kotisivut jos on pienikin tarve tulla löydetyksi. Piste. Meidän kauttamme saat tyylikkäät ja monipuoliset sivut edulliseen hintaan. Rakennamme laadukkat nettisivut niin, että käyttäjän on helppo päivittää kotisivujaan tarpeen tullen. Järjestämme sinulle myös domainin (eli sen .fi .com jne.. osoitteen)

Sähköposti ja toimisto

Kotisivutilan kanssa tulee usein myös sähköpostilaatikoita. Me autamme sinua yhdistämään ne domainiin ja tekemään tarvittavat muutokset tietokoneen tai mobiililaitteen sähköpostiohjelmiin. Meidän kauttamme järjestyy myös toimisto-ohjelmat. Joko ilmaiset tai maksulliset, mietitään niitä yhdessä tarpeesi mukaan.

Google-markkinointi

Uuden yritysten elinehto on nousta pinnalle vanhojen, jo alalla olevien yritysten rinnalla ja ohi. Teemme yrityksen sivuille hakukoneoptimoinnin, jonka tavoite on nostaa yrityksesi hakutulosten ykkössivulle. Tämä ottaa aikaa, mutta yrittäminen vaatii pitkäjänteisyyttä. Toteutamme kanssasi myös maksullisen markkinoinnin kampanjat.

Mobiililaitteet

Yrittäjänä olet varmasti paljon liikkeellä. Me asennamme sähköpostit ja muut tarpeelliset ohjelmistot myös mobiililaitteeseesi, joten et sen vuoksi missaa enää yhtään kauppaa tai tärkeää viestiä. Pilvipalveluiden kautta mobiililaitteet synkronoituvat kätevästä koko IT-ympäristösi kanssa. 

Ylläpito ja tietoturva

Suuri osa yrityksesi viestiliikenteestä ja kommunikaatiosta tapahtuu digilaitteiden välityksellä. Meiltä saat tietoturvaratkaisut ja ylläpitopalvelut kertatilauksena tai jatkuvana palveluna. 

Jeesit on hoitanut yritystemme IT-asiat kokonaisvaltaisesti. En osaisi kuvitella meille parempaa ja sitoutuneempaa kumppania.

Elina Kulmala - Urtava Oy ja Sportti-Pekka Oy

 

Soita tai laita meille viestiä, niin jutellaan kuinka voisimme auttaa uuden liiketoimintasi käynnistyksessä tai olemassa olevan yrityksen verkko- ja IT -palveluiden piristyksessä!

WhatsApp chat